Afspraak maken

Spreekuur  op afspraak

Bel 0117-384010  voor het maken van een afspraak bij uw eigen huisarts.

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen  08.00 en 10.00 uur en 16u00-17.00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen wie uw huisarts is en naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt. Hiermee gaat voor de huisarts, vepleegkundige of doktersassistente onnodig veel tijd verloren. Immers er is op uw komst gerekend! Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Belt u dan in dat geval het liefst 24 uur van tevoren en geef door dat u niet kunt komen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden. Indien u zich niet afmeldt voor een reeds gemaakte afspraak, zijn wij genoodzaakt u voor het consult een rekening te sturen. Deze rekening (NVZB: Niet Verschenen Zonder Bericht) wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Wilt u onnodige kosten voorkomen, belt u dan op tijd af.

 

Aanwezigheid huisartsen

Hooge Platen:

Dr. P. Balliere: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Dr. M. Geppaard: Maandag,  woensdag, donderdag en vrijdag.

Dr. S. Decorte: Maandagochtend, woensdag, en vrijdag.

Dr. E. Vandromme: Maandag, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag.

Dr. F. Kalsbeek: Dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Groede: Monnikenstraat 6/8.

Dr. S. Decorte: maandagmiddag en donderdagochtend.

 

Schoondijke: Dorpsplein 25 : 

Dr. E. Vandromme: Dinsdagochtend en vrijdagochtend.